OSRAM DULUX® - to produktlinier i høj kvalitet

Med to produktlinjer - med hver sin levetid og garanti - kan det ikke være nemmere at vælge den "rigtige" energisparepære.

Alle lyskilder produceret af OSRAM baserer sig på avanceret teknologi, høj funktionalitet og pålidelig kvalitet. OSRAM DULUX® SUPERSTAR og OSRAM DULUXSTAR® er gode eksempler på dette.


OSRAM DULUX® SUPERSTAR
- god kvalitet til særligt krævende behov.

OSRAM DULUX® SUPERSTAR tilfredsstiller selv de største behov med hensyn til lang levetid og hyppige tænd/sluk. Pæren bliver produceret ved brug af moderne teknologi, der sikrer den lange levetid på op til 10.000 timer – svarende til ca. 10 år*.

OSRAM DULUX® SUPERSTAR er udstyret med et elektronisk kontroludstyr, der sikrer en øjeblikkelig tænding af lyset. Denne “QUICK START” egenskab betyder, at hyppige tænd/sluk** ikke har den samme betydning for levetiden på disse høj-kvalitets energisparepærer, som tidligere.

OSRAM DULUX® SUPERSTAR fås med E14 eller E27 sokkel. Fås i tre forskellige former: rør, kerte og standard og med watt styrker fra 5W til 24W.

OSRAM DULUXSTAR®
- høj kvalitet til hverdagsbrug.

OSRAM DULUXSTAR® har en levetid på seks år*. De er yderst velegnede til hverdagsbrug i hjemmet. OSRAM DULUXSTAR® serien rummer et stort udvalg af de nye små, smarte og kompakte energisparepærer.

OSRAM DULUXSTAR® fås med E14 eller E27 sokkel. Fås i flere forskellige størrelser og former og med watt styrker fra 5W til 24W.

Med energisparepærer fra OSRAM får du en ualmindelig økonomisk pærer med en imponerende lang levetid - vores garanti holder hvad de lover!

 
* Ved en gennemsnitlig brændetid på 2,7 timer pr. dag.
** Tænd/sluk cyklus: 60 min. tænd / 15 min. slukket.

Beregn din besparelse
Prøv vores online-beregner, og se hvor meget du kan spare ved at skifte hjemmets almindelige glødepærer ud med energisparepærer fra OSRAM.

Send forespørgsel vedr. produkt: Osram

Følg os på Facebook​

Firmanavn & CVR​

Lind Electric A/S

CVR: ​36688475

Find os

Kæpgårdsvej 3

4840 Nørre Alslev

Kontakt os

Telefon: 54 43 41 29

E-mail: claus@lind-electric.dk